Om os

Fremstilling af førsteklasses urteprodukter siden 1965

Starten af Flora™ går tilbage til Tyskland i starten af det 19-århundrede, da dr. Otto Greither, bedstefar til den aktuelle ejer Thomas Greither, helligede sit liv til opdagelsen, produktionen og distributionen af naturlige helseprodukter. Denne stræben efter at perfektionere renheden, kvaliteten og effektiviteten af urtemidler har skaffet Flora™ adskillige priser samt et ry for at være en internationalt førende virksomhed indenfor den naturlige sundhedsbranche.

Engageret i kvalitet, innovation og bæredygtighed

Alle organiske urtemidler, som fremstilles og distribueres af ™ er garanteret højeste kvalitet og uden kemikalier. Flora™ er endvidere engageret i at bevare miljøet og bruge fremstillings- og emballeringsmetoder, som er miljøvenlige. Nye produktsortimenter, der lanceres af Flora™, som for eksempel O-KRILL 3™, skal opfylde virksomhedens høje standarder med hensyn til kvalitet, renhed og bæredygtighed.

Omfattende globalt distributionsnetværk

Både Flora™-mærket og deres produktsortiment, som markedsføres med mærket Udo's Choice® er yderst anerkendte og i stigende efterspørgsel på en global skala. Flora™ distribuerer og sælger deres urtemidler og helseprodukter i over 40 lande, og står særligt stærkt på markederne i Europa. Ekspansionen er fokuseret på nye markeder i Brasilien, Kina, Indien og Rusland. For at opfylde sine internationale kunders behov yder Flora™ support for at lette lovmæssige anliggender, sprogspecifikke emballeringsløsninger og global levering.