Fundament og supplerende fedtstoffer

Både fundament og supplerende fedtstoffer er nødvendige for at forblive sunde
Alle mennesker skal have tilstrækkelige grundlæggende fedtstoffer

De grundlæggende fedtstoffer kommer hovedsageligt fra maden, som vi spiser - blandt andet korn, nødder, kød, æg, mælkeprodukter og plantebaserede olier. De bør ideelt udgøre 95 % af vores daglige fedtindtagelse og bør komme fra kilder af højeste kvalitet. Sunde plantebaserede olier, som er rige på flerumættede fedtsyrer, er et af de bedste valg.

For personer, som ikke indtager en passende mængde af grundlæggende fedtstoffer af god kvalitet i deres diæt, sørger Udo's Choice® Ultimate Oil Blend for det ideelle forhold på 2:1 af omega-3 til Omega-6, og det er en af verdens mest sunde fundamenter hvad angår madolie.

Optimal Daily Fat IntakeDe resterende 5 % af vores daglige indtag af fedtstoffer bør komme fra supplerende fedtstoffer, som primært findes i fiskeolie, krill-olie og algeolie. Udo's Choice® O-KRILL 3™ er en langt bedre kilde til supplerende fedtstoffer end fiskeolie. Omega-3 fedtsyrerne i form af fosfolipid absorberes ikke blot hurtigere, krill-olien er endvidere 100 % ren og ikke beskadiget ved bearbejdning som fiskeolier.

For mange mennesker er den grundlæggende mængde af fedtstof, som de modtager gennem Udo's Choice® Ultimate Oil Blend, nok til at dække det nødvendige behov. For dem, som mangler en passende basis af fedtstoffer på grund af genetiske problemer, livsstil og miljømæssige faktorer, anbefaler Udo Erasmus at føje et tilskud af krill-olie til deres daglige diæt.