Udo's Choice® O-KRILL 3™

Introduktion af O-KRILL 3™

Det nyeste tillæg til sortimentet Udo's Choice®, der består af naturlige produkter af højeste kvalitet

O-Krill 3 Oil

Lille, men yderst effektiv

Kapslerne med omega-3 krill er det perfekte tillæg til Udo's Choice® Ultimate Oil Blend. De er ikke beregnet til at erstatte frøolieblandingen, men skal tages som et ekstra tilskud. Kapslerne er små - meget mindre end lignende bløde fiskeoliekapsler - og er meget nemme at sluge. De findes endvidere i en boblepakning, som gør dem til en nem erstatning, når man er på rejse eller ude til middag.

Godt for hjertet, hjernen og synet

O-KRILL 3™ er rig på omega-3 fedtsyrer (EPA/DHA), som kroppen ikke selv kan producere. Dens fremskaffelse er bæredygtig, 100 % ren og forringes ikke af bearbejdning. Den indeholder endvidere en effektiv antioxidant, Astaxanthin, som giver kapslerne deres rubinrøde farve. Da den absorberes hurtigt - meget hurtigere end fiskeolie - findes der ingen fiskeagtig eftersmag eller lugt.

Udo's Choice® O-KRILL 3™ er en del af produktsortimentet Udo's Choice®, som er udviklet af Udo Erasmus. Dette sortiment omfatter Udo's Choice® Ultimate Oil Blend (der sælges i Nordamerika og andre udvalgte markeder, som Choice® Udo's Oil™ 3•6•9 Blend), tillige med probiotika, enzymer og grønsager. For yderligere oplysninger, bedes du gå ind på: www.florahealth.com

O-KRILL 3™ er en sikker kilde til omega-3 fedtsyrer fra havet. Den indeholder ikke sukker, kunstige sødemidler, farvemidler, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Den er fri for mælkeprodukter, gær, stivelse og er uden gluten. Anbefales ikke til personer, der er allergiske overfor fisk og skaldyr. Hvis man tager blodfortyndende midler, kan det muligvis være nødvendigt at tilpasse doseringen.

EFSA (Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet), FAO (FN's fødevare- og landbrugsorganisation), og WHO (Verdenssundhedsorganisationen) anbefaler, at den passende daglige indtagelse af EPA og DHA bør være på mindst 250 mg for voksne og børn på to år eller ældre.